Det syns inte alltid vad vi gör. Men det märks!

Byggkonstruktion handlar om trygghet och ekonomi. Byggnader ska kunna stå stadigt med bibehållen kvalitet under lång tid och vara säkra att bo och arbeta i. Våra byggkonstruktörer arbetar med att dimensionera och projektera olika typer av byggnader, som till exempel industrier, bostäder, kontor och offentliga lokaler. Och vi har gjort det sedan 1979.

Utvald referens

Tjänster

Bygg­projektering

Ryggraden i processen är projekteringen. Byggteknik, byggfysik, diverse utredningar, val av stomlösning och rådgivning ger oss grunden.

Special­kompetens

Förutom att vara gedigna bygg­konstruktörer har vårt intresse för området fått oss att skaffa special­kompetenser på olika områden. Passivhus är ett.

Arbets­processen

Att följa en struktur genom hela arbetets gång underlättar för alla att aldrig missa något. Under åren har vi förfinat och utvecklat den till ett viktigt verktyg.

Kunder

Corem
Vaner
NCC
elite hotels

Om oss

Att jobba med oss är att undvika dramatik och alltid få det man betalar för. Inte ens vårt namn, Knut Jönson Ingenjörsbyrå i Sigtuna AB, är speciellt uppseendeväckande.

Men de som lärt känna oss har lärt sig att uppskatta vår seriositet och noggrannhet. Som till exempel Sigtuna Kommun, en uppskattad kund sedan mer än 30 år.

På vårt kontor i Märsta arbetar nio anställda samt under­konsulter som kallas in vid behov. Vi projekterar konstruktions­handlingar för alla typer av byggnadsverk. Vi ritar kontor, bostäder och industribyggnader. De senaste åren har vi projekterat många skolor, förskolor och sporthallar för kommuner i Norrort. Bland våra beställare märks även Täby Kommun, Sollentuna kommun, Danderyds kommun, Vallentuna kommun samt Locum närsjukhus.

För att alltid vara uppdaterade på vårt områdes nya bestämmelser och tekniska utveckling går vi varje år olika kurser och vidareutbildningar. Vårt kvalitetssystem är anpassat efter ISO-9001 o ISO 14001. Vi projekterar i Autodesks senaste versioner av Revit och Autocad.

Knut Jönson Ingenjörsbyrå i Sigtuna AB
east

Vi är flexibla, prestigelösa och lösnings­orienterade med en god slutprodukt i tydligt fokus.

Här är Knut Jönson