Om oss

Det bästa betyget vi kan få är att nästan ingen kommer märka att vi varit där.

Verka utan att synas

Familjen Wallenbergs valspråk lär vara ”Verka utan att synas”. Det låter ju som om de jobbat hos oss för det är precis så skickliga byggkonstruktörer ska bidra. Hus kan behöva nya fönster ibland och ny färg på fasaden en annan gång, men vår konstruktion jobbar under ytan, år ut och år in, utan att klaga.

För att få reda på om du vill jobba med oss för första gången är det därför nödvändigt med referenser. Dessa kan såklart berätta att vi är lätta att samarbeta med, att vi är flexibla och prestigelösa och har konkurrenskraftiga priser. Men sen vet de inte så mycket mer – och det är det bästa betyg vi kunnat önska oss!

Jesper Waage
east

Vårt kontor är inte så tjusigt men stommen är stark!

Jesper Waage
CEO, Uppdragsledare

Vår verkliga stomme är medarbetarna. Alla är genuint intresserade av vad vi gör och vad vi kan komma att göra i framtiden.

På vårt kontor i Märsta arbetar nio anställda samt under­konsulter som kallas in vid behov. Vi projekterar konstruktions­handlingar för alla typer av byggnadsverk. Vi ritar kontor, bostäder och industribyggnader. De senaste åren har vi projekterat många skolor, förskolor och sporthallar för kommuner i Norrort. Bland våra beställare märks även Täby Kommun, Sollentuna kommun, Danderyds kommun, Vallentuna kommun samt Locum närsjukhus.

För att alltid vara uppdaterade på vårt områdes nya bestämmelser och tekniska utveckling går vi varje år olika kurser och vidareutbildningar. Vårt kvalitetssystem är anpassat efter ISO-9001 o ISO 14001. Vi projekterar i Autodesks senaste versioner av Revit och Autocad.

Välkommen till Knut Jönson!

En härlig konsekvens är därför att folk jobbar länge hos oss. Likasinnade trivs och drivs tillsammans. Och vi har alltid ett öra öppet för nya förmågor som vill att världen ska stå kvar.

Vi är ett byggkonsultföretag som kan byggnads-konstruktioner och byggteknik. Vi projekterar och dimensionerar alla typer av byggnader. Här i Märsta har vi arbetat sedan 1979. Kom gärna och hälsa på!

Att jobba med oss är att undvika dramatik och alltid få det man betalar för. Inte ens vårt namn, Knut Jönson Ingenjörsbyrå i Sigtuna AB, är speciellt uppseendeväckande.