Privat villa Stockholm

Bogesund 1:25

Projektet består av nybyggnation av bostadshus med tillhörande gästhus och garage. Byggnaden är i två plan i souterräng.

Bogesund 1:25

Bottenvåningen är utförd med isolerade betongväggar typ Thermomur vid motfyllning och i övrigt med isolerade träregelväggar med limträstomme och bjälklag och tak av limträ.

Den största svårigheten i detta projekt var att lösa stabiliteten med konsoler och stora öppningar. Detta löstes genom att använda balkar av limträ i stommen.

Att jobba med oss är att undvika dramatik och alltid få det man betalar för. Inte ens vårt namn, Knut Jönson Ingenjörsbyrå i Sigtuna AB, är speciellt uppseendeväckande.

Fler referenser

Vemdalens kyrkby 43:457

Vemdalens kyrkby

Bottenvåningen är utförd med isolerade betongväggar och betongbjälklag och övervåningen med isolerade träregelväggar och tak av limträ.

Totthyllan 35, Åre

Totthyllan Åre

Projektet består av nybyggnation av bostadshus i Åre. Byggnaden är i tre plan med en separat lägenhet i bottenplan och en större bostad på de två övre planen.

Kv Ferdinand

Kv Ferdinand

Projektet innehar 1043 nya studentbostäder. Byggnaden är uppförd i 6 plan. Husen innehåller mindre lägenheter 1-2 rok på mellan 16 och 50m².